Rólunk

Engedje meg, hogy pár mondattal bemutassuk Önnek üzletünket.

Cégünk 1990 óta működik, Magyarországon elsőként foglalkozva lámpa kis- és nagykereskedelemmel. Több külföldi világmárka hazai képviseletét látjuk el, illetve számos hazai márka kiemelt forgalmazói is vagyunk. Ennek köszönhetően igen nagy tapasztalatot szereztünk az elmúlt években. Termék kínálatunk közel 40.000 lámpából áll. Termékeink több országból érkeznek pl.: Olaszország, Törökország, Németország, Anglia, Ausztria, Lengyelország, Kína, stb.

A folyamatosan bővülő kínálat, a kedvező árak és a barátságos szolgáltatás mellett akciókkal köszönjük meg vásárlóink bizalmát. Bemutatótermünkben több ezer lámpa közül válogathat, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére. Katalógusainkban is kedvére válogathat, közben szakértő tanácsokkal látjuk el, amennyiben szükséges.

Vevőinknek internetes rendelést is biztosítunk, valamint a szállítás 20 000 Ft felett ingyenes! Lámpáink szállítási határideje 1-5 hét között mozoghat. De jelentős mennyiségű lámpát tartunk raktáron is, melyeket azonnal tudunk szállítani.

Amennyiben egy konkrét lámpát keres, de nem találja a honlapunkon, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, mert szinte bármelyik gyártó lámpáját be tudjuk szerezni kedvező áron. A kínálat hatalmas, de mi szívesen segítünk kiválasztani a legszebb és legmegfelelőbb lámpákat! Ha pedig nagyobb tételre lenne szüksége, kérjen egyedi ajánlatot e-mailben, hogy kedvezőbb árat tudjunk adni. Kérdéseivel is forduljon hozzánk bizalommal!